Viktorija fitnes u Ruzveltovoj - 12 termina teretane sa kardio programom za 1490 dinara!
*
Cena sa popustom: 1.490 din
Popust: 51%
Originalna cena: 3.000 din
Preostalo vreme: 20181022
O firmi
Naziv: Viktorija fitnes
Adresa: Ruzveltova 10
Mobilni: 381 64 4000565
Website: http://www.fitnessviktorija.com/lokacije-i-kontakti.php
Napomene za ponudu
Kupon možete iskoristiti najkasnije do 07.11.2018.
Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na svom KuponDiler profilu ovde.
  • Jedan kupon važi za jednu osobu. 
  • Ponuda važi za nove članove.
  • Kupon možete iskoristiti u roku od mesec dana. 
  • Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 064/650-81-69.
Mapa
Ukratko o ponudi
Ponuda obuhvata:
  • 12 termina teretane sa kardio programom
Ako ste dama, možda imate predrasude kad je u pitanju vežbanje sa opterećenjem, te se fokusirate samo na kardio programe – što je pogrešno. Razbijte predrasude, krenite u teretanu i počnite da vežbate i sa tegovima!

Važno je znati da se samo specifičnim vežbama za određene grupe mišića može stimulisati razvoj mišićnih vlakana. Tako da, ukoliko želite da se zategnete i lepo definišete, potrebno je da izazovete kontrakcije mišića; takoreći, da ih povredite da bi se vaš napor isplatio.

Najbolje rezultate daje kombinacija kardio programa i vežbi sa tegovima, te preporučujemo da se opredelite za ponudu u Viktorija fitnes centru i počnete sa vežbanjem što pre!
Detaljan opis ponude
Gym and Fitness klub Viktorija svojim posetiocima nudi optimalne uslove za adekvatno vežbanje. Bilo da ste ljubitelj aerobika, pilatesa ili workout trening, ovo je pravo mesto za vas. Nezaobilazna smo stanica svih onih koji brinu o svom zdravlju, fizičkoj kondiciji i dobrom izgledu.

Od velikog značaja za zdravlje svakog čoveka i normalno funkcionisanje organizma je bavljenje nekim sportom ili rekreacijom. Gym and fitness viktorija je idealno mesto, gde u prijatnoj atmosferi možete da oblikujete svoje telo do savršenstva i održite zavidnu kondiciju. Dostupni su vam personalni, grupni i kolektivni treninzi. Vežbanje u našem fitness klubu omogućeno je uz nadzor stručnih instruktora i trenera koji su tu da vam pomognu, olakšaju i pospeše vežbanje, kao i da vas posavetuju i ukažu na moguće greške.
Komentari
Trenutno ne postoji nijedan komentar. Budite prvi koji ćete komentarisati.
Ostavite komentar
Ime i prezime:


Komentar:

6 + 9:


Pošalji
Pridruži nam se na Facebook grupi